Dekorativni kamen

  • Dekorativni kamen BeogradDekorativni kamen od gipsa je tonirana smesa, bez naknadnog farbanja Proizvedeni kamen je 100% prirodni proizvod. Ukrasna cigla Dekorativni kamen ima izgled, dodir, tvrdoću i trajnost pravog kamena.

KAKO SE BOJI DEKORATIVNI KAMEN

Boja našeg dekorativnog kamena je deo strukture materijala. Ovo znači: kamen nije naknadno bojen već je vezivna masa od koje je izrađen identična spoljašnjoj boji kamena. Pigment koji se koristi pri izradi proizvedenog kamena je mineralnog porekla i praktično predstavlja mlevenu prirodnu stenu. Zbog toga je boja našeg proizvoda stabilna i nepodložna promeni bez obzira na klimatske i druge uslove i kao takva ostaje nepromenjena stotinama godina.

RUČNA IZRADA DEKORATIVNOG KAMENA

Prodaja dekorativnog kamena - Povoljne cene BeogradDekorativni ili veštački kamen izrađuje se ručno, u skladu sa najboljim tradicijama manufakturne proizvodnje finog zanatstva. Njegov izgled u potpunosti zavisi od znanja, iskustva, smisla za estetiku i trenutnog nadahnuća zanatlije.

Prednosti dekorativnog kamena u odnosu na PRIRODNI KAMEN, pored niže cene po metru kvadratnom, su i:

- manje otpadnog materijala (svega 2 % u odnosu na 10 % kod prirodnog kamena)

- do tri puta manja težina

- lakoća i brzina ugradnje

Dekorativni kamen može lepiti majstor keramičar, lepkom za pločice preporučenog proizvođača od strane prodavca.

Mogu se postavljati na sve vrste podloga: betosnke, cementno - malterske, na cigle, ginter blok, a u enterijeru i na rigips ploče uz pomoć silikonskog lepka.

Ukoliko želite da svoj poslovni i životni prostor učinite ekskluzivnim, prirodnim i boravak u njemu prijatnijim - nazovite nas pomoću podatak na kontakt stranici.

DEKORATIVNI KAMEN-OD GIPSA

Dekorativni kamen Beograd - Najbolja cenaLakši je od pravog kamena i nisu potrebni dodatni nosači, iz istog cenovnog razreda – boje i teksture proizvedene zidne kamene obloge su određene po najvišim standardima estetike i verna su kopija prave kamene teksture i boje. Zato je svaka ploča ovog kamena po lepoti ravna najlepšim i najskupljim dezenima pravog kamena – takvim koji, ako se i mogu naći na domaćem tržištu, basnoslovno koštaju.

Ujednačenog je estetskog i upotrebnog kvaliteta. Kvalitet, željena boja i tekstura se postižu u kontinuitetu. Ono što vidite na slici ili u prodajnom salonu dobijate i u kutiji kamena
koji ste kupili. Ovo najčešce nije slučaj sa lomljenim i klesanim kamenom gde se kontinuitet i ujednačenost kvaliteta, iz sasvim razumljivih razloga ne može postići.

30 - 50% manja masa od pravog kamena - Ovo je bitno ne samo tokom transporta, manipulacije i ugradnje već i kasnije tokom godina i decenija nakon ugradnje.
Zbog manje težine temelji vaše kuće neće tonuti. Takođe, za razliku od pravog kamena, naš proizvod se može postavljati bez posebne pripreme fasade (u smislu ojačanja koja su nužna zbog velike težine) i naravno, može se postavljati i na objekte građene po savremenim metodama brze i lake gradnje (drveni sendvič paneli, gips...). To je i glavni razlog zašto je "rodno mesto" proizvedenog kamena Severna Amerika...

Lakši za ugradnju i u potpunosti podudaran standardima savremene gradnje.To znači: kupujete ga u kartonskim kutijama kao i sve savremene zidne obloge.
Ploče su ujednačenih dimenzija i debljine. Zbog toga ih i sami možete postavljati i tako napraviti dodatnu uštedu. Otpada i ukrajanja gotovo da i nema...