• Dekorativna cigla Old Home Brick - proizvodnja i prodaja

    Dekorativne ciglice Klinker za oblaganje zidova i drugih površina
  • Dekorativna cigla Old German Brick - proizvodnja i prodaja

    Dekorativne ciglice Old German za oblaganje zidova i drugih površina
  • Dekorativna cigla Old Swedish Brick - proizvodnja i prodaja

  • Dekorativna fasadna cigla Klinker-Betonska izradaDEKORATIVNA CIGLA - PROIZVODNJA I PRODAJA

Dekorativne ciglice od gipsa/belog cementa i kvarcnog peska. Za enterijer/eksterijer-fasadne listele idealne za Demit fasade. Miks stiropora i aditiva. Ultra lagan proizvod. Prirodan kamen svojom težinom nije pogodan za materijal kao što je Demit izolacija. Gipsani radovi dekorativnom ciglom ili dekorativnim kamenom odišu toplinom i dobrodošlicom. Postavljanjem gipsane ciglice na zidovima kuhinja može se dobiti rustični izgled koji upotpunjuje doživljaj spremanja hrane. Ugradnja dekorativne cigle na terasi ili na zidovima koji su na ulazu, dodaje efekat prelaza između unutrašnjosti i spoljašnjeg ambijenta. Dekorativne cigle ukrasne cigle mogu dodati čarobni šarm u već ugodan ambijent.

Dekorativne cigle proizvodimo u nekoliko modela, a možemo ponuditi i više opcija na zahtev klijenata. Kontaktirajte nas korišćenjem podataka na kontakt stranici i mi ćemo pokušati da za vas proizvedemo: IMITACIJA CIGLE od GIPSA, CIGLICE od GIPSA u raznim dezenima koji vi izaberete, Nazovite nas!

 

Dekorativna ciglica Old Swedish
Dekorativna cigla- Old Swedish Brick
Dekorativna ciglica Klinker
Dekorativna fasadna cigla - Klinker
Dekorativna ciglica Old German
Dekorativna cigla - Old German Brick
Dekorativna ciglica Old Home
Dekorativna cigla - Old Home Brick

DEKORATIVNA CIGLA OD GIPSA LAGANI UKRAS NA ZIDU

Dekorativna cigla na zidu - Prozvodnja i prodajaDekorativna cigla od GIPSA, kako po težini, tako i za ugradnju a može u potpunosti promeniti običan unutrašnji zid prostorije, pretvarajući ga u neku vrstu umetničkog dela. Dekorativne cigle dodaju boju i stil bilo kojoj prostoriji u koju se ugrađuju.

Bilo da planirate ugradnju dekorativne cigle sami ili za to želite da angažujete profesionalce, posao je vrlo jednostavan, a ugradnja brza i jednostavna.

Proces proizvodnje dekorativne cigle se odvija u nekoliko faza, a kapacitet proizvodnje zavisi od naručioca. Proces proizvodnje možete pogledati na stranici proizvodnja dekorativnih cigli. Rokovi isporuke dekorativnih listela od gipsa i belog cementa su kratki, a zavise od broja naručenih kvadrata.

Prodaja dekorativne cigle je dostupna, kako za fizička, tako i za pravna lica u količini i dezenu po želji.

Na pojedinačnim stranicama modela dekorativne cigle možete pogledati više informacija, kao i neke fotografije po izboru.

Klinker dekorativne fasadne listele

Old German dekorativne ciglice

Old Swedish dekorativne ciglice

Old home dekorativne ciglice

DEKORATIVNI KAMEN - OD GIPSA

Dekorativni kamen - Proizvodnja i prodaja BeogradDekorativni kamen se zbog posebnih svojstava koja ga krase, može direktno postavljati na sve vrste podloga: beton, malter, ciglu, "Demit fasade" (stiropor + mrežica), Rigips ploče i OSB drvene laminat-ploče.

Dekorativni kamen izradjujemo od gipsa.

Dekorativni kamen može postaviti bilo ko sa nekim osnovnim građevinskim iskustvom, tako da se on može smatrati "URADI SAM" sistemom gradnje! Naravno, ovaj posao uvek možete poveriti i profesionalcu keramičaru...

Dobro postavljen dekorativni kamen proističe iz motiva, truda i savesno obavljenog posla.

Loše ili prosečno postavljen dekorativni kamen je bačen novac za vas, a za nas loša reklama.